shipped
ALTIJD SNELLE VERZENDING
euro
KWALITEIT

Niet goed = geld terug

credit-card
BETAAL GEMAKKELIJK ACHTERAF

Contactformulier

Staat uw antwoord niet bij de veelgestelde vragen. Dan kunt u onderstaand formulier toesturen en u krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

  INFORMATIE VOOR U

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Etiketten of stickers?

  Is er een verschil tussen Etiketten en stickers? Beide termen worden door elkaar gebruikt. Ook het feit dat zelfklevende etiketten gewoonlijk etiketten worden genoemd, helpt niet. Ook in de productie en de gebruikte materialen zijn er meer overeenkomsten dan verschillen: de basis is altijd papier of plastic, de print zit aan de ene kant, de lijm aan de andere.

  Het verschil is echter het DOEL waarvoor Etiketten en stickers voornamelijk worden gebruikt. Etiketten worden meestal geassocieerd met een bepaald product en de bijbehorende etiketteringsvereisten. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over ingrediënten in voedingsmiddelen of gevarenwaarschuwingen voor chemicaliën. Bij stickers staat de informatie niet per se op de voorgrond. Daarbij gaat het vooral om aandacht trekken – bijvoorbeeld als reclamemedium, decoratief element of sticker.

  In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan etiketten voor verschillende producten: industriële etiketten of chemische etiketten, veiligheidsetiketten, diepvriesetiketten, voedseletiketten, flessenetiketten, thermische etiketten, cosmetische etiketten, speciale etiketten voor specifieke situaties, wikkeletiketten voor ronde verpakkingen of QR- en barcode-etiketten – wij bieden u de optimale oplossing voor uw behoeften.

  Levertijd

  Standaard is er een levertijd van 5 werkdagen. Tijdens het bestellen krijgt u de mogelijkheid om te kiezen voor een snellere levertijd. De kosten die hier aan verbonden zijn ziet u direct.

  Verzendkosten

  Verzendkosten zijn altijd inclusief

  Maatwerk

  Heeft u specifieke wensen in opmaak, aantallen, etc.? Dan kunt u contact met ons opnemen dan helpen wij u graag. Op de pagina “Offerte aanvragen” kunt u het formulier insturen en dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

  Betaalmethodes

  U kunt bij ons op een veilige en eenvoudige manier betalen. Wij bieden de volgende mogelijkheid aan;

  1. iDeal
  2. Achteraf betalen – neem contact met ons op om een factuur op te vragen.
  Wat als het tegenvalt

  Wij geloven in ons product en productieproces. Maar wanneer u toch niet tevreden bent over het eindproduct, laat het ons dan binnen 8 dagen na ontvangst weten. Wanneer uw klacht gegrond is dan zullen wij uw nota terugboeken.

  Bestandscontrole

  **Wij controleren uw bestanden kosteloos persoonlijk en met de grootste zorg op technische juistheid.